top of page
Paris Amour

I 2019 ble Paris Amour stiftet av grunnlegger og eier, Anders Høydal Salberg. Visjonen til Paris Amour har helt siden starten vært å tilby klær av høy kvalitet til en overkommelig pris.

Vi mener at det skal være mulig å skaffe seg stilige klær som holder lenge og som ikke koster en formue.

 

I tillegg til å tilby kvalitetsklær er vi også svært opptatt av kundeservice og at våre kunder føler seg tatt hånd om. Derfor har vi et stort fokus på å være der for våre kunder uansett hva det skulle være. Vi har et mål om å tilby Norges beste kundeservice og vil fortsette å yte god service for våre kunder.

 

Over tid har slagordet vårt blitt «Stand Out or Blend In». Med det så mener vi at mennesker skal kle seg som de vil og være seg selv. Vi vil derfor tilby klær som er fargerike, som skiller seg ut, men også klær i mer nøytrale farger.

 

Hos oss er alle mennesker velkommen uansett rase, kjønn, klasse, etnisk bakgrunn, utseende eller funksjonsevne og vi kommer til å feire menneskers rett til å elske hvem de vil. 

 

Med vennlig hilsen

 

Anders, Paris Amour.

SERTIFISERINGER

Vi har et stort fokus på at våre leverandører og klesprodusenter har gode arbeidsforhold, at det de driver med er lovlig og at kvaliteten på det de leverer er bra. Derfor sørger vi alltid for at de har nødvendige sertifiseringer som gir de lov til å produsere klær og eksportere disse.

 

ISO-sertifisering er en internasjonalt anerkjent styringssystemstandard for kvalitet, også kalt kvalitetsstyringssystem. ISO-sertifisering utføres av godkjente sertifiseringsorganer og bedriftene som utsteder internasjonalt godkjente ISO 9001-sertifikater (ISO 9001-sertifisering) må derfor være godkjente (akkrediterte) av landets nasjonale akkrediteringsmyndigheter.

 

Bedrifter i dag granskes fra mange hold og i økende grad. De bedriftene som kan vise til en sertifisering inngir tillit i den forstand at deres produkter og tjenester skapes og leveres i henhold til gitte krav. En sertifisering av styringssystemet er et bevis på at bedriften jobber aktivt for å møte de høyeste kravene til kvalitet og dette medvirker til å skape trygghet for kunden og øke kundetilfredsheten.

 

I tillegg til ISO-sertifiseringen har våre samarbeidspartnere godkjente sertifiseringer for eksport og produksjon fra det landets regjering.

 

Vi ønsker å være åpne om hvem våre samarbeidspartnere er og gi våre kunder innsikt i hvor produktene kommer fra. Ta kontakt dersom du vil vite mer om produsentene eller ønsker å se sertifiseringer.

 

Paris Amour.

 

 

NB: Organisasjonen Fashion Revolution jobber for en revolusjon i klesbransjen ved å skape mer åpenhet, fokusere på bærekraft og styrke vilkårene til de som lager klær.

 

Les mer om deres arbeid her: https://www.fashionrevolution.org/

 

Se også: https://www.amfori.org/. En amfori BSCI-revisjon hjelper en virksomhet med å overvåke forsyningskjeden for å sikre at alle leverandører behandler arbeidstakere etisk og lovlig.

bottom of page